Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako su ga dobro testirali i odabrali teren za isti da bi ja sa svojim malim putničkim autom, prednji pogon, gumama starim 3 godine hladno sav ovaj teren pregazio.Svaka čast na sposobnosti kako auta tako i vozača na vrlo zahtjevnom terenu bravo kliks, bravo fiat, bravo jeep, bravo testni vozač.Zadivljen sam. Kako ga je samo izvukao pogon kad se uvalio na 5,85 u pola metra snijega, pomiješano s blatom, a upeklo 30 stepeni C kao u augustu.
Za 118k volvo xc90 osjecas se ko bog, siguran ko u tenku, jedes malu djecu, ides kud hos, prostora ko dvosoban stan, malo je ovo fiat precjenio. 118k ufff.
Pa za te pare se moze kupiti pravo auto
a da su mozda malo probali voziti uzbrdo?
Masno skup.
Suzuki Jimny je tito za ovog. Prvo sta mu ne valja je duzina, lako nasjedne, drugo cijena, trece unutrasnji izgled. Qashqai il RAV4 ce proci gdje ce taj zaglaviti 99%.
Lose prosao na euroncapu, tako da ga ne bih kupio, ipak je zivot najbitniji