Ambicije na kvadrat
0
TEST: Hyundai i40 2.0 GDi Premium
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ba vi pricae, passat je imo komande na volanu kad ovaj i40 nije bio ni u planu i da vise se isplati uzeti passata(prvo sto je ovaj skuplji) A drugo Passat kupuju sve guzonje ja jos nisam vidio predsjednika i ministra u Hyundaiu . Tako da ne pricate gluposti. Komande na volanu nema u seriskoj opremi ni Opel insignia koja je proglasena autom godine i koju bi bez razmisljanja kupio prije nego ovaj Hyundai. A ovaj covjek sto je reko da se moze dobit audi A4 za te pare je potpuno u pravu jer je audi A4 sa standardnom opremom 10 puta bolji od ovog Hyundai-a . Passat i audi su pojam za Hyundai-a.
@jale ja ne kupujem auto zbog komandi na volanu,one dodju standard kao serijska oprema. To je mozda tebi fetiš jer moras da doplatis za njih ,ali zato dobijes djelivu zadnju klupu 60:40 u serijskoj opremi u svom passatu,heheheI taj audi sa svojim \"suvremenim\" TDI motorm je go kao lipa sto se opreme tice u odnosu na i40,a usput dizajnom podsjeca na hyundai sonatu ali onu od prije 10 godina.Hyundai je prije 10 god.bio tek onako usput auto a gdje je sada,najbrze rastuci auto brend i u europi i u svijetu, e sada skontaj kakav ce biti za 10 god. Hajde sada ti pozdravljaj ono svoje kao ono \"dovidjenja i prijatno\"ti ga kao sukno nekome,,,,,,,jesi opasan, pravi si bandit....hehehee
A ti kupujes auto radi komandi na volanu? haha.... A ovaj sto prica o dizajnu neka pogleda sliku centralne konzole, takvo aliensko dizajnersko izivljavanje mozda moze proci u Koreji, ali u Evropi ne. Takodje, ako postoji nesto sto evropsko trziste ne trpi to je siromasna ponuda motora za odredjeni model. Mnogi su istocnjaci pali na tome. Testni primjerak kosta 60k maraka. Za te pare se lako dobije Audi A4 koji je za ovo svemirski brod. Audi A4 2.0 TDI (143 KS) - 55.648 maraka... www.audi.ba Dovidjenja, prijatno.
@zemo ovu opremu koju ima ovaj model u passatu ne mozes dobiti niti u opciji...... za wv je jos uvijek premija komande na volanu
C5 je ipak bolji od ovoga auta, a tu su negdje cijenom, takodjer ne treba zaboraviti na insigniu koja je auto godine i provjereno kvalitetan automobil. A vjerujem da je motor slab jer daje 217Nm i 177KS???? Pa to nigdje nema. Alfin 1.4 turbo benzinac daje 280Nm obrtnog momenta. Ocekivao sam vise, pogotovo sto je dizajn vise nego odlican.
hmm nov passat 2.0 diesel dodje 24.00 eura ili C5 za 19.000 a sad dilema passat ili skuplji i40 hahaha uozbiljite se
ovog dizajna se ne bi ni audi postidio
Dobar :)