U maniru luksuznih limuzina
0
TEST: Ford S-Max 2.0 TDCi Titanium X
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ali preskup.
Izvrstan auto! U kategoriji familijarnih automobila sa 7 sjedišta među najboljim opcijama. Ima jednu manu... CIJENA! Samo da znate da nije najskuplja opcija na tržištu.
ne razumijem se u automobile, ali je meni ovo odlicno napisan test
sve dok ja vidim u vas reklame ovih marki i kritiku koja je samo idiotu kritika ovo dzabe pisete. uostalom kad je polozio ovaj koji ovo piskara? :)
Auto je boli glava!!!!!!!!!!! Ko nije prob\'o, ne zna! :p
i za ovo dati sa full opremom oko 85 000 KM jer bez full-a se ovakva auta ne uzimaju sta ce mi lagano obrij Forde...Audi A 8 40 000 km 4.2 FSI quatro
75.000 maraka?????????? ha ha ha ha
BRAVO MOMAK SVAKA CAST!!!!!!