Uzoran i sa novim licem
23
TEST: Audi A4 2.0 TDI Comfort+
Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vorsprung durch Technik
za mene savrsenstvo
Toliko dobar, da su i male izmjene za redizajn bile dovoljne za zadovoljne kupce prethodnika. Inače Audi, premium sa najmanje kvarova.
Audi sta reci,limuzina+sport+luxus,nema rijeci,vrhunski izgled karoserije,pun pogodak sa farovima,jedino unutra malo doraditi all sve u svemu ekstra je
Jel ovo BMW ?
ISTINA Da auto nije kupljeno na BH trzistu ,kupljen je u Svicarskoj(amag garage),gdje i zivim,kvarovi su se desili,klima i keder na mojim vratim UZROK:starm ljepilom uradjen u fabrici . nemam prijatelju sta da foliram .
@audi a4 Nijedan Audi A4 se nije prodao u BiH tijekom 2011 u benzinskoj varijanti! Ocito ga nisi kupio kod ovlastenog trgovca...ili foliras sto je vjerojatnije. A da ne govorim o navedenim kvarovima koji NISU moguci kod Audija! Pa nije kinesko smetlje.... Da slucajno ne vozis BMW serije 3? :) daj se malo uozbilji covjece..... LP
4 olimpijska kruga sve govore, a za ostalo ne treba ni vise ni komenatarisati.
Pređi sa Audia A4 na BMW Serije 3 pa ćeš da vidiš razlike.. lično sam vozio sve premium segmente (nisam Infiniti) ali BMW je state od the art današnjeg automobilizma. Ovdje u BiH ASA auto, Inter Auto ili tko već, razvio je dobar biznis i dobru prodajnu mrežu, i zbog toga je vrlo čest gost na našim cestama.. Ali kada malo bolje pogeldam, Audi je tu gdje je i osnovan sa razlogom (da \'navodno\' pravi bolje auta Mercedes i BMW-a) manje više vječito \'treći\'. I nije zvijer od auto, jer koliko znam top model 2-litrenog dizela ima 170 KS dok BMW ima 184 KS. Gura i Audi sa konjažom ali BMW uvijek ode korak dalje.
sta da kazem imam audi a4 ,2.0 tfsi ,180 ps novembar 2011god ,imao sam vec problema klima crkla, keder na vratima odpao ,samo nakon 3 mjeseca voznje,fol nemogu da vjeruju,inace kleo sam se u Audi ^a sad vec ???
kad cete kakvu bembaru testirat, ebo ovo
Pozadi Sorry
A pozati tijesno :-(
MOJ TE POMEOOOOO!!!!
Testirajte SUBARU IMPREZU ako imate prilike pa cete vidjeti sta je auto.
dzaba sve kad ja nemam ni da gorivo napunim u svom fiatu..
Em je skuplji em je redizajn loš naspram c klase koja extra izgleda sada