Najmanji u pakovanju najvećeg
0
TEST: Audi A1 1.6 TDI Ambition
Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da je dobar jest,da je kvalitetan nema govora,al za 45.000 se može uzetbolje auto,
BMW 3 se moze kupiti za 49 milja,2 klase iznad ovog vozila Cak i poneki dzip. Preskupo je.
Dobar auto ali stvarno puno para
natočite goriva, cifuti jedni
vezano za audi: dobar ali preskup vezano za ovog hare metka sto leti po 200 sa golfom: kakve ima veze sto ide 200 kad ga mozes tako voziti u 1% slucajeva, vecinom si po gradu oko 60 a vani oko 90. tako da je tvoj argument djeciji, nadam se samo da ces doci tobe dok se negdje ne zakucas
>>Cijena testnog modela do registracije: 45.472 KM Cime oni opravdavaju ovakvu cijenu ?????????????????????????? I ovo skupo Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TB M-Air 170 ali makar za broj vece :) http://autopijaca.ba/#index.php?sel=auto&view=18051
@MOTO Jesi li mjerio sa GPSom tu tvoju max brzinu od 210kmph, mani se kazaljke ;)
vrlo je bitno kolko ide na sat,jel 100 il 200 a to jel on vrijedan toliko para samo znam da svi koji komenterisu nemaju ni u ljevom ni u desnom,tako da su ovi komentari od velikog znacaja
HOSH PRODAT KOLA? :D
zemljace, opet ne kontas. stvarno ne znam kako da ti pomognem :)) taj golf 5 i audi A3 su takodjer dizeli 1.9 ... nisam ni ja vozio VR :))) dakle, dizel motori i naravno moj ispo najjjjjaciii ;) ... podaci koje ti pratis su tacni, nema govora, ali ja ti govorim kakvo je stanje na terenu. na tebi je da kontas sta bi to moglo da bude ;)
GLUPANEEE, citaj bolje...ovdje nigdje ne pise da se neko trko do zenice. ako neko hoce da se trka ode u automoto klub,fino uplati i dere svoje auto kolko hoce i gdje hoce. imas fino i aerodromske piste koje se ne koriste i tamo se to radi ...KONTAS GLUPANEEE?! a za tvoju informaciju jedan sam od najuzornijih vozaca u BIH!
http://www.youtube.com/watch?v=CQrcY2Gl76M Da li da vjerujem fabričkim podacima ili tebi ? Pa naravno tebi :))) Ti si ipak veći stručnjak od onog ko je taj auto napravio. Nego popravi ti taj brzinomjer. Mora da se trkao sa Golfom 5 GTI i Audi 2003 A3 3.2 V6 quattro.
Pa sto nenapises kako pazis i postujes pravila voznje, kako nastojis da vozis sto kulturnie, nego se tu foliras kako ti do Zenice vozis preko 200km/h, jesi hajvan pravi.
cega ba 45K KM hahaha!shminka yes al za taj novac puno bolje se auto uzme.Ma da proberes!
ti panglu ko cutuk lave! dobavezo se fabrike...ja ti kazem, sjedi sa mnom, pa da vidis kako izgleda situacija na terenu. vjeruj mi da ne bi bio prvi ... slucajno sam se trko sa golfom 5 i audije A3 nedavno, tako da ti je i to provjereno...i mani se tih linkova, gubis vrijeme zemljace ;)
pohvale fotografijama, vidi se da momak voli sto radi!
Tebe taj brzinomjer debelo laže. http://www.fastestlaps.com/car_VW_Golf_19_TDI_Mk_IV.html http://www.carfolio.com/specifications/models/car/?car=135509 http://www.index.hr/auto/baza/prikaz.aspx?model=331&tip=6 Znači fabrička maksimalna brzina za Golf IV 1.9 TDI 110 KS je 193 km/h. Može tebi pokazivati da ideš i 400 km/h ali taj auto ne može preko 193.