Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Krsina teska.
Ja imam ovaj auto, i iskreno trosi 5.5 po gradu, a na otvorenoj 3. Nisu naveli da auto ima strasne amortizere, bukvalno se rupe ne osjete. Poprilicno je i brz.
Nemas ti pojma.
Ama haj nesto nisam ljubitelj francuza ali sam u rentacaru uzeo C4 prije ovoga ama nekako mi se svidjelo hehe presao sam 850 km sa njim po evropi i haman mi se svidjeo! Ali sad to odrzavanje kvaliteta motora itd... neznam nisam upucen.
Saberes gutu para...i das je za CITROENA!!?? To samo budala moze. Nema bez svabe nista.
Eto, njemačka vozila su prilično povoljna, a održavanje skoro pa džaba. Ma bježi. Možda Golf 1 i Golf 2.
Ako je za njemacko vozilo dio 50KM, za francusko je 150KM. Dok s njemackim vozilom odes jednom u servis, s francuskim si vjerovatno morao vec tri puta ici.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Koje auto vozaju teroristi? Citroen C4
sta je bio test? sjeli, upalili, vidjeli da radi i nisu mogli sebi doc da se francuz iz prve upalio :D
Tako je "chupavi", sve si u pravu. (sarkazam u zraku)
nidje veze, francuska auta su izuzetno kvalitetna za super pare!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)