Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Renault u zadnjih 5 godina proizvodi najbolje best buy modele.. Kvalitetom ne zaostaju nimalo za njemcima, čak male 1.5 dci i 1.6 dci motore s euro 6 normom mercedes kupuje od renaulta jer ga sam mercedes ne može bolje a jefitnije napraviti.. Neki dan novog Megana sreo na cesti, ma zvijer od auta..
Drug, nemoj hvalit nesto sto ne valja. Nadji jednog covjeka koji je pohvalio mercedesovu A klasu. Krs zesci, ima isti problem kao i svako francusko vozilo, ni sijalicu ne mozes zamijeniti a da se ne naradis ko blesav. Jedini razlog sto je mercedes uzeo njihov motor je zato sto oni ne proizvode igracke nego prave motore.
Majstore ni ti ne vjerujes u ovo sto napisa ... HAHAHA cuj reno i kvalitet i zvijer U tebe je mati znala da se ti drogiras.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nekidan sam otisao do Union auta u BL da ga vidim. Stvarno je nevjerovatan. Plijeni dimenzijama, dizajnom i kvalitetom.
HAHAHAHAHA grohotom se smijem , grohotom.
@mufto_sa E moj mufto , jos si ti zelen :) Nedaj Boze bijede i Reno'la , stara poslovica :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bosanci vjeruju u golfa kocijasa
Kopija Passata.
vozili ste vi sijeno kravama..cuj vozili smo hahah
dobar/lijep nema sta., kad mi vise Espace nebude trebao mozda ovog kupim..dosta opreme po povoljnoj cijeni.. kao sto rece neko prije mene, VW Audi itd itd naplacuju cak upaljac za cigare extra..
sta ima passat
Exteriér je extra. Interier je kako kome ali meni izbija oci. Jes da je velik onaj ekran ali kad pogledas xc 90 i ovo onda je stvarno low end. Cek best buy kazu. Sa 1.6. Dci motorom i 160 ks dok superb i passat nude 190 i 235 ks. I da ima opet drugih konkurenata kao sto je mazda 6
Reno=govno Klepece mu unutrasnjost ko na jugi rahmetli
Samo jos jedno francusko smedje u nizu. Hoce da budu neobicni, a zapravo je ovo samo nekvalitetna kopija njemackih auta..
ako ga poredite sa Mazdom 6 i kazete da je auto iz te klase, onda Skoda Superb nikako ne moze biti u istoj, nego u vecoj klasi i ne moze se porediti...sto znaci, za usporedbu je od Skode samo Octavia...neka me isprave strucnjaci ako grijesim...
@tetak_teco Grijesis al eto. A raspravljat i pisat o tome nema koristi. To je isto kao da pocnemo debatovat da je bmw1 i octavia u istoj klasi.
@Berserk Ukucaj na wikipedii vw passat i skoda superb, i vidjeces da je skoda u klasi iznad, a ovi nasi klix strucanjaci znaju sve....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
trebali su zadrzati onaj stari znak vw ovaj novi baklava im i nije nesto
ma BMW je BMW sve ostalo pihh..
definitivno ovaj Talisman zajedno sa Meganom su najljepša auta ikad dizajnirana mogli bi se i ostali ugledati na njih, i jeftini su u odnosu šta nude LIKE ZA RENAULT.
na sta da se ugledaju da mu skines znak vidio bi audija znaci cobani precrtali audi 100%
@novikolac kako to bolan?
Ko da 40 hiljada za renoa, taj nije sav svoj.
ma ta se vi??? :))