Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ima li neko kuku za dizela?
Imam Astru j, i iskreno mi se ova ne svidja sekunde. Kada poredis napredak u dizajnu u odnosu na prethodnika, Astra j je neuporedivo napredniji i bolji automobil od Astre H. 1.6 dizelas sa 95 KS nije dovoljan, jer motor koji sad imam 1.7 CDTI od 125 KS je optimalan, i sve ispod nema dovoljno snage, posebno sa upaljenom klimom, zato mislim da ce 1.6 CDTI sa 136 KS biti najbolja (ali nazalost) i najskuplja opcija. I 90% dodatne opreme testnog modela je apsolutno suvisno, pocevsi od koznih sjedista pa nadalje.
KAKO BOLAN
VI Se raspravljate oko cijene hahaha pa jednom standardnom Englezu ili njemcu nista je dati ove pare,smiješno.
@otokaboy hahah daj bilo sta samo nek ima klimu 😂😂
Opel, propel..
Sladak autic pravo..i nervirate ne komentarima satro sve trkaci i sve nesto hocete bruku konja...ovo je uzivancija voziti i kulirati
Pa za 50000 KM kupis BMW 5 F10 starog 3/4 godine koji je kao takav polovan, 10 svjetlosnih godina ispred ove astre, i to po veličini, udobnosti, imidžu, užitku u vožnji, vrijednosti, kvaliteti i svemu onome što je bitno jednom vlasniku automobila. Zdravo........čuj 50000 KM...jbt
@zigl cijenim tvoje mišljneje, ali ja ne poredim dvije različite klase automobila, ja poredim vrijednost koju možeš dobiti za svoj novac, u ovom slučaju 50000 KM. To što je neko drkao ili ne, možda znači u polovnom golfu 2 ili opel kadetu, jer ko plati 50000 KM za polovnjaka, ima i 30 KM za pristojne sobe , ili vikendice, stana i sl. pa drka tamo. JA sam svoej želje odavno ispunio i zato znam šta pišem.
O Bosno među šljivama. Uporedi čovjek polovan auto iz premium klase sa novim iz donje srednje.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
tobe jarabi 50.000 za astricu????????
Pa imaš verziju i od 25 000, ko te tjera da kupuješ onu sa full opremom. Plus nije ovo pravljeno za Bosnu pa da se žalite na cijenu, ovdje je i 10 000 previše.
@Hiperboreja Pa ovako ćeš imati točkove na autu, a ne na šporetu. :D
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Bolje da ste provjerili za koliko se vremena može ukrati i prebaciti na Pale pa onda rastaviti 😃