Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi moji šta je s vama??? Smanjuje se izvoz iz BIH u Hrvatsku i Srbiju, a uvoz raste. U odnosu na proslu god. u Srbiju smo 25% manje izvezli, a 13 posto vise uvezli. KUPUJMO SAMO DOMACE, i u domacim trznim centrima. Nemojmo sami sebe ubijati.
sta ste ba vi vozili?
gostionica zavala : )
je l jos uvijek retardiran zakon da samo pravna lica mogu kupovat ove mrcine?
Pitaju Dalmatinca: jesi li kupija auto? Dalmatinac: Jesan! pitanje: Koji si auto kupija? Dalmatinac:Nisan Pitanje: jesi li kupija auto ili nisi kupio auto? Dalmatinac: jesan kupija nisan.... Pa ti skontaj jeli kupio ili nije! :)
Dali neko od vas zna kako se pokazao Nissan sto se tice korozije, mehanike i elektrike. Dali je pouzdano vozilo ?
vozam nissana terrano 2 kratki 2,7 tdi 129ks samo za hobija po brdima BiH i super sam zadovoljan njime, motor veoma dobar i jak dovoljno da izadje na svaku planinu koristeci sumski put i tesko da se moze prgrijati jer ima interkooler dodatno hladjenje, nikad me nije ostavio ali limovi su him losi i ako se na vrijeme ne odrzava truhene vec od 10 god starosti.. Ali svejedno vemo lijepa dzidza za planina i drugima ne pristupacnih terena...
@mozebitbude Hvala na odgovoru.. Gledao sam njihov cross over Qashqai onako na prvu izgleda kao sasvim solidan autic za grad i malo makadama kada idem u lov.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Hercegovina--Bog--Hrvati--Nissan (sve u jednoj vreći) ;))
Đe ti viđe Boga, Isusa ti? :o
gdje je onaj "šta ste vi vozili". je li dobro nema ga malo sam se zabrinuo.
Nece vise niko po svijetu pa ih nama uvaljuju.
Nigdje k'o kod nas u Hercegovini :)
Ubila se za onih terorista ma kupice njima njihova Amerika
i ja vozim biciklo scott od 4000km pa se ne kurcim