Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve fino, ekstra, ali brate 10,4 l na 100 km, previše!!!
imao sam volva, audija i bmw-a, ali tek kad sam kupio prvu alfu , osjetio sam sta znaci voziti auto mrzim one sto nikad nisu sjeli, a kamoli vozili ili posjedovali alfu a komentarisu o njoj. dijelovi su u poredjenju jefziniji od vw-ovih (npr. golf ) a u 3 razlicite alfe koje sam imao, mijenjao sam samo redovno ulje i imao jedan mali kvar, mjerac protoka zraka, koji je kostao s ugradnjom 150 KM. vi meni nadjite bilo koji motor u bilo kojem autu, koji uz prosjecnu brzinu od 140 km/h po autoputu potrosi 6,5 litara dizela, uz maksimalno opterecenje, dajem vam sta hocete. da ne govorim da sva ova gore navedena vozila ostavim s desne strane :-) pa ko vam je izmislio commonrail motore ;-)
imam i sam alfu romeo 166 sa 2.0 od 200 ks..auto je fenomenalan..istina je da se taj auto kupuje srcem a ne razumom
Ja vozim BMW ali ova alfa da ima da se kupi u americi uzeo bih je danas lijepa je ba recite...istinu
jel zna ko pravi razlog zasto alfi odmah pada cijena tako ekstremno???
Alfa je smece
idem sutra da je kupim matere mi. taman ono sto sam svercov'o cigare i benzin u ratu i sad malo sto sam ushicario od SDA nekim mal'verzacijama bice mojoj zeni i meni po tri komada pa da se kurcimo povazdan po gradu.
Ma alfa je prelijepa, ali je puna fabrickih gresaka, a i dijelovi su joj dosta skupi. I cijena joj pada uzasno brzo, eto recimo, prvu godinu gubis na njoj 35-40% garantovano! Puno mahanja svim koji su zainteresovani za automobile.
alfa je samo za posebne ljude, to treba prvo probati pa onda komentarisati, mada sva auta su na svoj nacin specificna i imaju svoje posebnosti, mislim na BMW i sl
Ma ALFE su kurcina!
alfu samo voze talijanski pederi
karindjo
moj te pipo
bas auto i po!!!
Elegenatan dizajn, temperamentan motor, vozne osobine, prtljažnik, serijska oprema, prihvatljiva cijena, dvogodišnja garancija. Pa šta još treba? Alfa Romeo je zakon. A 2.0 TS je stvarno jedan od najboljih motora na tržištu.