Dani zvijezda u AUTOlineu
0

Testne vožnje i besplatan pregled vozila

Sarajevo-x.com
AUTOline, glavni zastupnik Daimlera AG u BiH, organizira dvodnevni događaj pod nazivom Star Days u svom prodajno-servisnom objektu u Sarajevu. Posjetioce Dana zvijezda 29. i 30. oktobra, od 8 do 20 sati, očekuju atraktivne ponude i akcije, testne vožnje, besplatan zimski pregled vozila, dobra zabava, zakuska i nagradna igra sa vrijednom nagradom.

Za testne vožnje biti će raspoloživi popularni modeli Mercedes-Benza, A, B, C, E, GLK, M i S-klasa, Jeepovi Cherokee i Grand Cherokee, te Dodge Nitro. Kupce očekuju atraktivne ponude za putnička i komercijalna vozila marki Mercedes-Benz, Chrysler, Jeep, Dodge i Mitsubishi Fuso. Za sve kupce salonskih vozila pripremljen je i poseban poklon: gratis kasko osiguranje i registracija vozila.

U okviru Star Daysa, bit će organizirana i bosanskohercegovačka prezentacija novog Mercedes-Benz Vita i Viana, a zainteresirani posjetioci moći će testirati nove modele i uvjeriti se u njihove prednosti na probnoj vožnji.

Za vlasnike Mercedes-Benz, Chrysler, Jeep i Dodge automobila, pripremljen je besplatan zimski pregled vozila, te popust od 20% na servisne radove i rezervne dijelove. Ovaj atraktivni popust odnosit će se na cijeli raspoloživi asortiman rezervnih dijelova, te opreme i dodataka Mercedes-Benz Accessories i Mercedes-Benz Collection.