Star Days u Sarajevu
0

Isprobajte nove modele, dođite na besplatan zimski pregled i osvojite nagradu

Sarajevo-x.com
U AUTOlineovom prodajno-servisnom centru u Sarajevu u petak i subotu se održavaju Dani zvijezda, dvodnevni događaj sa brojnim atraktivnim sadržajima.

Posjetioce očekuju atraktivne ponude i akcije, testne vožnje, besplatan zimski pregled vozila, dobra zabava, zakuska i nagradna igra sa vrijednom nagradom.

Brojni posjetioci već su danas testirali popularne Mercedes-Benz modele, A,B, C, E i S-klasu, te atraktivne terence GLK, ML, Jeepove Cherokee, Grand Cherokee i Dodge Nitro. Za kupce putničkih vozila pripremljen je poseban poklon pri kupovini salonskih vozila: gratis kasko osiguranje i registracija vozila. Atraktivne ponude očekuju i kupce komercijalnih vozila Mercedes-Benz i Mitsubishi Fuso.

Posebno veliko interesovanje vlada za nove modele Mercedes-Benz Vita i Viana, koji se u okviru Star Daysa prvi put predstavljaju bosanskohercegovačkoj javnosti.

Posjetiocima su novi Vito i Viano na raspolaganju i za probne vožnje. Besplatan zimski pregled vozila naišao je na odličan odaziv vlasnika Mercedes-Benz, Chrysler, Jeep i Dodge automobila. Mnogi su već iskoristili i poseban popust od 20% na servisne radove i rezervne dijelove. Ovaj atraktivni popust odnosi se na cijeli raspoloživi asortiman rezervnih dijelova, te opreme i dodataka Mercedes-Benz Accessories i Mercedes-Benz Collection.

Dani zvijezda u AUTOline centru u ulici Safeta Zajke 175 održavaju se i u subotu od 8 do 20 sati.