Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pozivam reportera na jednu voznju sa Teslom Sarajevskim ulicama da razbijemo ove predrasude😀
Slabi su vam i oni mobiteli Tesla, ja ženi kupio s Bejha telekoma, neće joj ni alarm zvonit ;)
Glupo do bola
Bacanje novca u glupost
Članak koji se vrti već sedmicu po stranim portalima, pun je gluposti.
Meni bi bilo gore drzati ruke na volanu nego da upravljam, non stop moras biti na oprezu da ti preuzmes, a ako vjerujes autopilotu zavrsis pod zemljom, kao sto su mnogi zavrsili.
Sa tempomatom znas da ces udariti ako ne budes pazio i to je uredu, a sa ovim nikad ne znas kada ce se iskljuciti, npr udjes u naglu krivinu, on se iskljuci, a ti tipkas po mobitelu i sletis sa ceste ili udaris u nekog iz suprotnog smjera.
Ne bi mu vjerovao svojim životom nikad. Daj ti meni mjenjač, kafu i polaki
@NigdjeNaSvijetu Zato, mislim, da autopiloti nece nikada imati neku "odlucujucu" kontrolu u autima, mozda nece cak ni zaživeti. Zbog cisto prakticnog razloga - covek ima razum. Tako on moze i da komentarise "vidi ovog ludaka", koji vozi suprotno. Zdrav razum, coveku bi i pored znaka od 136 km, rekao da ako druga vozila voze sporije, da i on uspori. Na kraju, gde mu je (autopilotu), umrezena logika, koja mu je to isto trebala reci.