Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Autopilot bio pod dejstvom alkohola.. 😎😁🤓
Svaki vozac tvrdi da je nesto drugo krivo za njegov udes, pogledaj samo kod nas i bez auto-pilota: Uvijek je put kriv a ne vozac koji nije prilagodio brzinu. A svako moderno auto ima black-box koji cuva sve vrijednosti sistema iz zadnjih 20 sekundi, tako da ce lahko ustanoviti da li je pilot bio upaljen
Pa cemu da se prilagodjavas kod nas, pola kaldrmi, pola makadamu jbt. Prilagodit brzinu znaci vozit max. 60 na otvorenoj cesti, ako ima malo krivina onda 40.
vjerujem vise u tehnologiju nego ljudima
Debili americki, auto da samo vozi, jos malo pa ce izmisliti zivot da ne zivis ti vec neko drugi za tebe
uzmi sta procitaj, obrazuj se
Nije Teslin automobil, automobil je vlasnikov, a Tesla je proizvela isti. Koliko ste nepismeni, cudo jedno...
Možda je na kredit/lizing pa nije ni vlasnikov
Auto je teslin.Probaj sam sta nadogradit.Isto ko aplle kad probas zamjenit na 12 ekran a nisi kod njih kupio.Uglavnom nemozes radit sa autom sta zelis.
Bio ukljucen GTA mod
Nije se update
Bio mu uključen a.c.a.b. mode
Tesla bez auto pilota smece, a i sa njim 🤣
PA JEDNOSTAVNO-OSTAVITE AUTOPILOT DA RADI SAMO NA MALIM BRZINAMA DO 20KMH
Ovo je odlično. Šta god se desi, autopilot kriv. Nisam ja kriv, ja sam dobar vozač.
udar na srbe
nije se zabio nego ga Okrnjio