Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tesla - početak kraja oligopola giganata autoindustrije. Ne vade ga ljudi svaka im čast :))
samo sto cemo se izgleda za taj pocetak nacekat... I to u najidealnijim uslovima 5 do 10 godina!
@I`ll be back Nisi me skontao. U preduzetništvu, 10 godina je zapravo u kratkom roku. Pogledaj samo Ford koji dominira još od industrijeske revolucije, neke autoindustrije koje postoje i po 100 godina i slično. Neke eurostatove prognoze govore da će vozila na električni pogon do 2025. zauzeti i do 20% tržišta automobilima, a opće je poznata činjenica da do 2047. godine Zemlja ostaje bez nafte. Postoje dvije alternative: električna vozila i vozila na bioenergiju (npr. biodizel).
Pljuje Bosnjo (a i ostali balkanci) po ovome, navikao je on na DIESEL power ;) Da mu neko da dzaba ne bi to on za svog "pašana" iz 2001. TDI mijenjao..smijat ce mu se komšije da ima "auto na struju" :D Nema ovdje napretka bez nuklearnog holokausta.
Mentalitet sumiran u 2 recenice. Bravo.
@BLADE8 E to je meni bitno, sta ima na piku ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Smiju se evropski ptoizvođači Tesili, isto tako su se Samsungu i HTC-u smijali iz Nokie, Siemensa, Alcatela, Ericssona,
@HunterBLRS To si u pravu, ali je Siemens bio jak i mimo mobilnih telefona, to je samo jedan od ogranaka njihove proizvodnje. Medjutim Nokiin najveci uspjeh na trzistu su bili telefoni, a to su izgubili zbog "smijanja" autsajderima.
@HunterBLRS Siemens jeste jak, ali ni trećinu poput samsunga (koji pored mobitela proizvodi gotovo sve što radi i siemens), a ni deseti dio onoga što je danas Apple sa svojih samo par proizvoda. Da su znali i prihvatali inovacije mogli su danas vladati tržištem mobilnih telefona, a ovako evropa više nema nijednog jedinog proizvođača na tržištu mobilnih telefona.
KOJA BUDALA MORAŠ BITI DA REZERVIŠEŠ AUTO O KOJEM IMAŠ SAMO NEKE TANKE CRTE, BUKVALNO
@HunterBLRS sumnjam da možeš vratiti auto koje si dobio, jer nece ti ga dati dok ne platis, porez itd....
samo udri naftni lobi