Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kod nas bi se to bas fino dijelilo, meni blatobran, tebi karambolka...
RIMAC je bolji!
Ovaj covjek ima viziju i dobre ideje ali samo da pirpazi jer neke njegove ideje prelaze razumne granice a i psiholoske granice kao njegova izjava da je moguce "da smo mi virtualni proizvod neke civilizacije pametnije od nas i kako smo mi tek sada poceli razlijati VR Vitrual Reality, moguce je da je neka druga civilizacija to vec usavrsila i da smo mi subjekti tog njihovog virtualnog svijeta" Covjek ce pamet izgubiti ako ne pripazi malo
Lik je car. Hyperloop One iako u testnoj fazi bi mogao/ce da promjeni nacin na koji smo do sada putovali.
radi se o tzv hipozeti simulacije, koju je prvi postavio filozof nick bostrom. ne vidim sta to tu prelazilazi granice razuma?
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
ovo bi mogla da bude dobra aplikacija i za kriminalce isto :D
Živio Tesla!
ja kad odem s necijim tesla autom i naetim na drustvo, dzaba ti pritisci dugme da auto vratim