Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba sat vremena da napunis bateriju na ovom autu a ako punis kod kuce skoro 5 sati, ako uopste imas kucu sa garazom.
Punionica automobila? Doneses flasu i napune ti je autima? Zemljo, otvori se!
Pedale...
toliko o lijepo buducnosti punoj free te'nologija..
I dalje je besplatno za one koji su kupili tu opciju do 1. Januara 2017. Sto su mahom oni koji su kupili ranije Tesla modele za po stotinjak hiljada dolara. Ovo je sad ustvari bonus za jeftinije modele - jer dobijaju besplatno jeftiniju varijantu onog sto se do sad placalo dodatno pri kupovini auta. Vecina ionako "toci" kod kuce. Tako da onaj ko ima solarne ploce (sad i solarni crijep), "toci" dzaba. A ko ima Teslu, vjerovatno ima i solarne ploce na kuci.
@Vicious Trovaćeš planetu, ali manje, ne pada električna energija s neba, negdje se proizvodi, a tu zna biti puno dima.
Kada budu ova auta kod nas aktuelna,već sad vidim naše vozače kako se uz pomoć "visoke tehnologije"štekaju na stubove javne rasvjete.
Razotkrili su da su isti kao i svi drugi.
Pa ne vidim nista sporno tu, i gorivo se placa, zasto nebi i struja! Cak sam i do sad mislio da se placalo? I nadam se samo da ce na snagu sto prije stupiti zakoni o zabrani vozenja automobila koji izbacuju stetne materije!
Zato sto su u svojoj reklamnoj kampanji govorili da ce punjenje biti dzabe ! Pa narod poletio da kupi kantu od 120 000e
@Znaci Boze Pa i jeste dzabe, za sve koji kupe auto do 31.12.2016. (pise u textu, naplata ide za auta kupljena poslije 1.1.2017.). Izbacice to sigurno iz buducih reklama, u Americi odmah tuze i za daleko manje stvari...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kace nasa elektrika uvesti ove pogodnosti, pita popularni Jerlagic?!
Sta je elektrika???
@Bozz Korisna stvar, ali more biti i opasna ako se pogresno koristi!