Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lafo otvoren novi centar, ovaj objekat je isti vec odavno. Nista nije ni otvoreno ni promijenjeno. Volvo kao marka je masina bez premca, al ovi slovenci sto drze ovo predstavnistvo ko i svi drugi slovenci obicne vucibatine, samo gledaju kako da vas prevare i kako da vam pare izvuku. Inace sam kupio 2 auta kod njih i nikad vise nebih ni kilu krompira.
ozbiljno pitanje, jel neko iz volva misli da josip pejakovic i memo haljevac zaista na pravi nacin reprezentuju ono sto je volvo? da salju pravu poruku potencijalnom bh kupcu volva? josip pejakovic koji je davno prestao biti zanimljiv i svojim bahacenjima po novinama pokazao svoje drugo lice i memo haljevac kao klasicni predstavnik "umjetnika" mahalasa... bravo volvo, kakav start...
Joj auta Bože!
Zabolice Švede glava , samo jos nisu svjesni sta ih ceka . Imali smo mi i prije tog volva raznih volvinga pa sve u potok na glavu .