Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Strašan udes, srećom vozačica i još nekoliko su samo povrijeđeni, djevojka povrijedila kičmu sutra će na operaciju! Ipak prosto je nevjerovatno da je uopće preživjela zahvaljujući svoj sigurnosnoj opremi koju danas imaju trkački automobili: HANS, rol bar, pojasevi u 6 tačaka, kaciga, nezapaljivi kombinezon...i ogromna doza sreće! A sreća, kako kažu, prati hrabre...Nadajmo se najboljem...17 joj je godina tek!
Prema prvim informacijama, Sofija se trenutno nalazi u bolnici gdje se vrše dodatne pretrage na njenom tijelu, ali one govore da je on trenutno živa.  klix novinari 😏🙄
Znaš li gde mogu da nađem ženu za jednu noć? Idem da ==>> www.Frilissa.ga
šta bolan pogrešno procijenila, ide 3 puta brže najmanje nego ostali bolidi normalno da nije stigla razmišljati a kamoli reagirati na uslove i krivinu...
Taman da je i njena krivica, 17 joj je godina, jos u punom cvijetu mladosti, nema potrebe za zlobnim komentarima. Sreca pa nije tako strasno kako izgleda na snimku. Brz oporavak curo.
golemo je ziva
Znam da nema svrhe objašnjavati nekim sa bolesnim komentarima... Radi se o djetetu od 17 godina.
Što bi reko moj rahmetli dedo Hasib šta ti je bolidu jedan hebo te alla 😂😂
Samoubica.Ko da je neko ispalio iz topa.
Užas :-(
Ostadoh bez riječi. Nadam se da će se oporaviti.