Imaju i posebnu kampanju
58

Španske marke SEAT i CUPRA: Slavimo uspješnu godinu sa našim klijentima

SEAT i CUPRA
SEAT i CUPRA
Postoje dvije strane Barcelone. Jedna koja živi u suncu, jedna koja se budi noću. Jedna je inovativna, a druga spremna za izazove. Jedna koja je neizvjesna, a druga koja prkosi svim konvencijama. Jedna strana puna života, druga puna adrenalina. Jedna inspiriše za više zabave, druga budi vaše emocije...

Jedna voli da se kreće, a druga je opsjednuta performansom. Jedna je za sve, a druga samo za one koji se usude. Jedna nudi zadovoljstvo, a druga istinski impuls. Jedna je SEAT, a druga je CUPRA. Dvije različite strane, obje za buduće generacije.

SEAT S.A. objedinjuje oba izuzetno uspješna brenda pod svojim okriljem. Rezultati prodaje u tekućoj godini su dokazali kako povjerenje klijenata u ove španske marke raste iz godine u godinu a kompanija opravdava svoja očekivanja. Uprkos mnogobrojnim izazovima, SEAT S.A. bilježi jednu od najuspješnijih godina u historiji. Pored odličnih i rekordnih finansijskih rezultata, kompanija je unaprijedila i svoju efikasnost, obim proizvodnje i broj isporuka.

CUPRA nastavlja da postiže nove visine i pojačava globalne isporuke SEAT S.A. Najprodavaniji CUV u Evropi, CUPRA Formentor ostaje najprodavaniji model kompanije uz elegantnog CUPRA Leona koji je vrlo brzo osvojio srca mnogih klijenata. Nakon dolaska na bh. tržište ranije ove godine, CUPRA piše fantastičnu priču i niže odlične rezultate. Sve novitete ove marke možete pratiti na www.cupraofficial.ba.

Marka SEAT je također značajno doprinijela ukupnom rastu prodaje kompanije. SEAT se tokom svoje bogate historije transformisao u dinamičnu snagu, unoseći dozu stila i zabave u svako vozilo. Posvećen izradi ne samo automobila već i iskustava, vizija budućnosti SEAT-a je ona u kojoj vožnja nije samo nužnost već i očaravajuća avantura. Već dobro poznati modeli Ateca, Leon, Arona, Ibiza krase ulice bh. gradova već dugo vremena i istinski su se pokazali kao povjerljivi saputnici na cestama. Na www.seat.ba možete pronaći ponude odmah dostupnih vozila ili kreirati svoje vozilo po želji u SEAT konfiguratoru.

S obzirom na odlične rezultate postignute u ovoj godini, za njen kraj kao zahvalu vjernim klijentima, SEAT i CUPRA sprovode posebnu kampanju za vozila isporučena do kraja godine. SEAT Ateca uz uštedu do 5.000 KM i izvanredni CUPRA Leon uz uštedu do 5.500 KM. Sve dodatne informacije su dostupne kod ovlaštenih SEAT i CUPRA trgovaca.

SEAT S.A. ulazi u narednu godinu sa motivacijom i inspiracijom da nastavi punom snagom naprijed te svojim klijentima želi sretnu i uspješnu 2024. godinu.