auto
23

Šou za zaljubljenike u skupocjene automobile u Kotor-Varoši

SRNA
U Kotor-Varošu je održan Tuning Snow, manifestacija za zaljubljenike u skupocjene i luksuzne automobile.
Foto: SRNA
Foto: SRNA

Učesnici, njih 20, bili su takmičari i klubovi sa prostora bivše Jugoslavije, ali i iz drugih država koji su došli u Kotor-Varoš da bi razmijenili iskustva sa drugim vlasnicima omiljenih četvorotočkaša.

Organizovano je takmičenje u glasnoći muzike u automobilima, takmičenje u kojem je ocjenjivan kompletan izgled automobila, kao i takmičenje u jačini izduvnih sistema.

Foto: SRNA
Foto: SRNA

Najbolju prezentaciju imao je Danijel Kurjak iz Kotor-Varoša, najglasniji izduvni sistem Goran Sladojević iz Banje Luke, dok je Golf Amira Osmančevića iz Cazina odnio prvo mjesto u glasnoći muzike.

Nagrađeni su još Vladimir Račić iz Banje Luke, Amir Džafić iz Sanskog Mosta, Vladan Jakovljević iz Banje Luke, Milan Stojanović iz Banje Luke, Nemanja Milovčević iz Banje Luke i Aleksandar Simić iz Teslića.

Foto: SRNA
Foto: SRNA

Organizator Miroljub Jurić očekuje da će manifestacija biti još posjećenija naredne godine.

"Želimo da na kotorvaroškom Tuningu okupimo sve što vrijedi sa prostora bivše Jugoslavije, kada je riječ o automobilskom sportu. Mislim da smo na dobrom putu da to i učinimo", istakao je Jurić.

Manifestaciju je podržala auto kuća Arie iz Banje Luke, ovlašteni distributer KIA vozila za BiH, a automobile su ocjenjivale sudije iz Protuning tima iz Sarajeva.