Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uh što je lijepa :))
Ove slike nemaju veze sa stvarnim konceptnim modelom koji je razvijen. Srećom, stvarni SUV je puno ljepši. I imaće 7 sjedišta.
Lijepo izgleda, otpozada malo vuce na stariji model audi, meni se cini a6
to malo je trebalo ici pod navodnike, defitivno ovdje mozda ne bi lose bilo da na klixu ima opcija "edit"
jesu nam jbali majku za sva vremena. nekad smo radili tenkove, avione, helikoptere, sad ni posrano biciklo nismo u stanju smijali se skodama, kleli se u fice , stojadine i juge...
Smijemo se i albancima a oni ce prije nas u eu. Eno CG najbliza evropi. Mi nismo u stanju izmedju tri vatre dogovorit standardne stvari.
ma zafali se qrcu cesi i slovaci se rastali ko gospoda, i tamo nekom majmunu palo napamet da je "bolje" odvojeno, a 25 godina poslije, razmisljaju o ujedinjenju balkanski sudar istoka i zapada, i mrznja koja iz toga proizlazi, nedovoljna je da se smanji nestajanjem mulimana, itd itditd nabijem ja balkan na qrc, komplet