Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kaze vic. Dosla seljanka da polaze vozacki, i pita je instruktor, sta je bona sta si se prepala, polako samo, jel to bgt imas fobiju. A ona jadna kaze, moj babo ima oktaviju.
Ne valja! Ne mogu kuku postaviti od auspuha.
Autu se nema sta reci..265ks na 1200 kilograma zmaj na svakom putu..cuo sam da biljeze puno uspijeha ove fabiice
Cijena?
ŠTA ONA MOŽE OVOM MOTORU ŠTO PORED POLICIJE 300 NA SAT IDE... http://spijun.net/?p=8710
Mnogo ruzan ovaj jedan auspuh -_-'
Oooo, super, članak o škodi, jedva čekam! Sad ću vam ispričati izuzetno originalan i smiješan vic za koji još niko nikad nije čuo, možel'? Elem, uđete u kurvu, pa vas je stid tako da odlučite da izađete. Onda uđete u škodu i opet vas je stid. Dakle izađete iz škode i opet uđete u kurvu jer vas više nije stid. Ili tako nekako. Ozbiljno, članak o škodi, a još nijedan kreten s ovim? Jel to nešto pokvareno na klixu?