Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imaju li Čipeva?
Sve to super, ali ako nema kišobran ne kupujem.
Česi idu naprijed, bravo...
Imam Karoqa TDI DSG 2020, a prije njega sam vozio 3 Octavie. Za grad je bolji jer je nešto kraći, ne treba misliti na ivičnjake, i slično, ali Octavia malo bolje leži na cesti i ako je to nekomu bitno, Octavia troši 20 % manje od Karoqa. SUV i prednji pogon se ne vole ako je vožnja jako dinamična. Sve u svemu super auto, ali sljedeći puta ću vjerovatno Octaviu uzeti. SUV su za penzionere i žene pogođeni.
Ne bih ja ipak penjao po trotoarima 🙂
I cak zadrzali dugmadi za stimanje temperature.. Najbolja odluka ikada. Ne moras skidati pogled sa puta da nastimas klimu..
škoda, karina od auta.
A šta ti yebach voziš ? Golfa 3 ?
Odnos cena-kvalitet stavlja Škodu u vrh ponude na našem tržištu, nema dileme