Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oktavia Tdi 1.9 ili 2.0 starija varijanta karavan ili ova nova prezadovoljan uvijek pouzdano i dobro auto. Vozio na poslu hiljade kilometara bez greske.Unutrašnjost se ne haba ni nakon godina voznje.
sklonite se sa puta ide čehinja ljuta
Ja vozim Skodu Octaviu 1.4 Sedan, benzinca. Malo poteska za 80 konja i kad idemo nas 4 na more sa pola prtljanika, malo se "dvoumi" uz jebenu cestu preko Svitave. Ipak - 4.9 L prosjek- parkirano na ispred apartmana Lezenic u Neumu... je nedostizno za mnoge dizelase. Imam i Renaulta Scenica 1.5 dizel, 95 KS, pravi ljepotan i komforniji od Octavije... a potrosnja - malo vise trosi "Scenic". Sve u svemu - Octavija ostaje kod mene narednih 10 godina.
škoda je samo za nas auto...
Eee, pa znam i ja izabrat bi-bi :)
Da, ali prije 6 godina...kada je izašao prvi model ove "nove" fabije...ali mogu reći da sam prezadovoljna njom.
Ja sam oko bacila na Jetija i vjerovatno ću se odlučiti za njega u istoj auto-kući, ono na fol "staro za novo", znači uz nadoplatu...ali sačekat ću još neko vrijeme.
Škoda je extra auto vozim skodu zadnjih 12 godina ovo mi je cetvrta extra auto drzi cjenu kao polovna
skoda ko kurva. Dok si u njoj - lijepo ti, kad izadjes - nesto te stid
Ne znam sta te ima bit stid izaci iz skode jos ako je nova...
Izmisli neki novi "vic". Ovo postaje malo dosadno kad se vidi ispod svakog članka o škodi koji je izašao od Titine smrti do danas.