Zamjene za modele Yeti i Roomster
0
Škoda planira ući na tržište crossovera i SUV-ova
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa sirotane dobro si se prepoznao. a da je tebi skoda mozda bi skontao sta je to za auto. ili imas golfa 4 onu napucanu crnu bez znaka ili bmw 3 sto trosi 20 litara na sto. glupane maloumni....
Eh sad... 2014 i 2016... meni treba jedan pod hitno a ne za cetiri godine, a izbor na europskom trzistu je katastrofalan! Rado bih uzeo nesto od skode jer imam samo pozitivna iskustva, ali 2014 je malkice predaleko.
bezveze....a sto su im onolike tockove nakacili. kad skines njih vidis da je ustvari obican auto .. hahha Cuj Skoda i ovo....haha shega, skoda je za sirotinju i to je to!
moze onda i VW Touareg, kad ste krenuli kopirat
Copy paste VW, samo brand Škodin jeftiniji!
Dobar je samo što na ovoj ilustraciji set felgi sa gumama oko 10 000 eura