Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Skoda je odlican auto. Imam Fabiju 2004 godiste i s njom sam presao 950 000 km a i dalje radi k'o sat
Hoće li i ovaj kanister kostati 89000KM kao Kodiaq?
@BHAmersons 40k€ je ok suma novca za auto.. to sto nemas nikakve skole jbga ne krivi skodu
@provucikarticu 40k€ je ok za pravo auto, ali 40k€ za neke Škode, VW, Kia, Hyundai, Renault, Nissan, Volvo... Treba imati velika muda za to, a mozga kao zrno graška...ne treba ti škola nikakva... Onaj ko ima mozga i škole on vozi pravo auto...vozdrica
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Svi ovi hibridi su samo za kratke vožnje jer im je kretanje ograniceno, zato me čudi zašto se ne prave manji gradski auto za čiju upotrebu nije potreban ekstra komfor.
@theSoraby deset sati jaro, sto u prevodu znaci dijaspora ce 5 dana putovati do rodnog kraja i isto toliko u povratku, dobro je i to opet mu ostane deset dana odmora.
@Dr.mr. vw/audi su razvili punjac koji puni za 15min bateriju na 80%
Cekaj "RS"???? To je auto samo za mitomane ili...?