Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da da kolko ljudi poznajem sto su kupili nove Fabie pa svako malo na servisu :D
= S.MRDE = G.ENOCIDASI = G.LUPI = R.ETARDI = P.EDOFILI = SRBIJA KO NOKIA, SVE MANJA I MANJA hahahahhahahahaha P.EDOFILI M.A.M.U VAM Y.E.B.E.M S.MRLJIVU!!!
Japanci ti ga majci
Škoda 12-ta, zasluženo, što jest jest
VW... :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
ma ja eto Mečka i Bendžo su kante, a Kia i Hjundaji valjaju. Škoda bolja od VW-a, a auti s istom mehanikom i motorima. Možda Škoda ima bolji inetrijer (al u qrcu). Pose.rem se usta oneme ko napravi ovo \'istraživanje\'.
e,japanci,stjeram vam ga majci...
sigurno,kao i ŠKODA sto je zasluzeno !
ŠKODA-No 1
Japanaca povuceno 5 000 000 samo u toku ove godine - toliko o kvalitetu. Ne citah ja da je ko passate na opoziv zvao :) U.c.e.r.a.m ja japanskim elektronskim kalajama.
VW 20, Audi 23, Seat 26 zasluženo !!!
Pa da, japanci su zakon
Jel se to VW vozi? Saučešće
razgovaraju:oooooooooooo-odusevljen sto ga vidi, E-javlja se i ovaj njemu I-pita ga kako si A-kao nije nesto U-ovaj kao zabrinut AE-sta ces,tako je............
JESI LI KUPIO AUTO-JESAN-KOJI-NISAN...MA JEL JESI ILI NISI..MA JESAN..KOJI-NISAN...MA JEL JESI ILI NISI..JESAN..PA KOJI-NISAN...