Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sabani
Mercedes na aparatima
Organizujte sta i za ove sminkere s pezo-reno-citroen kantama. Gdje ce vam dusa...
....široki je centar Mercedesa svaki dan...nigdje vise meca po glavi stanovnika ...
U Tirani drug najvise po glavi stanovnika..cak su i Stuttgart za***..
....široki je centar Mercedesa svaki dan...nigdje vise meca po glavi stanovnika ...
Mercedes u Sirokom svoj na svom.
realno u BMW-a je Volan isto u mene Guma od Bicikla
BW1 haha o čemu pričaš? jesi ti kad bio u "Lištici" nadnji 3 mercedesa 123 i naklonit cu ti se,tamo su sve novi mercedesi... možda si Široki pomješao sa Ljubuškim u kojem stvarno ima pozamašan broj tih starijih ali ipak dobrih mercedesa -znam da je u Širokom hrpa tih novih mercedesa kupljena parama koje nisu zarađene na pošten način ali ipak nećemo bježat od realnosti
Grad Široki Brijeg... Jedan Široki Brijeg ima status grada, a toliko drugih gradova u BiH koji imaju sve uslove da dobiju status grada to nema.