{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Servisni tim ASA PVA dvanaesti na svijetu

S
17.10.2011. u 11:25
0
14
Servisni tim ASA PVA dvanaesti na svijetu
0
Audi servisni tim iz ASA-e PVA na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu Audi Twin Cup osvojio je dvanaesto mjesto. Audi Twin Cup je svjetsko prvenstvo Audi tehničara i servisera, koje je ove godine održano na ostrvu Palma de Mallorca, Španija.

Na takmičenju je učestvovalo trideset i pet zemalja, sa šezdeset i šest timova, a ASA PVA tim se takmičio u karegoriji tehnika. Tim je svoja znanja i sposobnosti dokazivao i poredio sa trideset i jednim timom iz cijelog svijeta. Takmičari su rješavali tehničke probleme iz mehanike (DSG mjenjač) i elektronike (Audi Q7) uz upotrebu dijagnostičkih uređaja i specijalnih alata te zadatke vezane za poznavanje Audi brenda i Audi proizvoda.

"Čast nam je i zadovoljstvo prezentirati najbolji plasman našeg predstavnika od kada se takmičimo na svjetskom prvenstvu Audi servisa", istakao je Nermin Makota koji je u ime ASA AUTA poveo pobjednički tim u ovu nadasve zanimljivu i korisnu avanturu, te dodao "upućujemo srdačne čestitke Audi servis timu ASA PVA za ostvareni plasmani i dostojno prezentiranje naše Audi mreže u svijetu."


Nakon polugodišnje pripreme i kvalifikacionih takmičenja na kojima je učestvovalo ukupno 3.000 timova iz cijelog svijeta, sa više od 9.000 tehničara i servisnih savjetnika, postavljen je novi svjetski rekord takmičenja ove vrste.
"Sa Audi Twin Cupom dajemo ljudima, koji se iz dana u dan angažuju za izvrsnu servisnu uslugu, platformu putem koje mogu dokazati svoju kompetentnost i stručnost", istakao je Bernd Hoffmann, rukovodilac Sektora usluge kupcima i originalnih rezervnih dijelova kod Audi AG.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Kupio/la bih električni automobil:
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: