{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Servisna akcija u novom Hyundai centru

15.5.2013. u 10:21
0
Servisna akcija u novom Hyundai centru
0
Servisna akcija u novom Hyundai centru
Novi Hyundai servisni centar u naselju Bare u Sarajevu, opremljen je sa najsavremenijom opremom i stručnim kadrovima, jedan je od najmodernijih Hyundai centara u Evropi. Hyundai Auto BH poziva sve svoje kupce da iskoriste prednosti nove servisne akcije.
Sa novim servisnim centrom Hyundai može obećati svojim kupcima vrhunsku uslugu, prijem vozila bez čekanja i garanciju na izvršene radove, pa tako Hyundai servis nudi ugradnju kvalitetnih i originalnih rezervnih dijelova sa garancijom od 12 mjeseci odnosno 20.000 pređenih kilometara. Ono što Hyundai ističe svim vlasnicima vozila bez obzira o kojoj marki vozila da se radi jeste: "Zašto je original jeftiniji od kopije?" Ugradnjom jeftinih zamjenskih dijelova skraćujete životni vijek automobila, te dovodite u pitanje funkcionalnost istog kao i vašu sigurnost.

Iako je Hyundai u martu širom svoje dilerske mreže organizirao već tradicionalnu servisnu akciju "Servisiraj, ne riskiraj!", Hyundai ovaj put želi da iznenadi sve svoje kupce sa servisnom akcijom koja će biti organizirana samo u novom servisnom centru Bare, Šip.

Popust se odnosi na set kvačila, zamajac, kočni sistem, amortizere, aluminijumske felge, dodatnu opremu i veliki servis do 15 %, a pored toga punjenje klima uređaja za 55 KM, odnosno punjenje i dezinfekcija klima uređaja za 75 KM, ugradnju parkirnih senzora od 350 KM, ugradnja ksenon svjetala od 550 KM i još druge dodatne pogodnosti.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Kupio/la bih električni automobil:
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: