auto
0

Servisna akcija u novom Hyundai centru

Klix.ba
Novi Hyundai servisni centar u naselju Bare u Sarajevu, opremljen je sa najsavremenijom opremom i stručnim kadrovima, jedan je od najmodernijih Hyundai centara u Evropi. Hyundai Auto BH poziva sve svoje kupce da iskoriste prednosti nove servisne akcije.

Sa novim servisnim centrom Hyundai može obećati svojim kupcima vrhunsku uslugu, prijem vozila bez čekanja i garanciju na izvršene radove, pa tako Hyundai servis nudi ugradnju kvalitetnih i originalnih rezervnih dijelova sa garancijom od 12 mjeseci odnosno 20.000 pređenih kilometara. Ono što Hyundai ističe svim vlasnicima vozila bez obzira o kojoj marki vozila da se radi jeste: "Zašto je original jeftiniji od kopije?" Ugradnjom jeftinih zamjenskih dijelova skraćujete životni vijek automobila, te dovodite u pitanje funkcionalnost istog kao i vašu sigurnost.

Iako je Hyundai u martu širom svoje dilerske mreže organizirao već tradicionalnu servisnu akciju "Servisiraj, ne riskiraj!", Hyundai ovaj put želi da iznenadi sve svoje kupce sa servisnom akcijom koja će biti organizirana samo u novom servisnom centru Bare, Šip.

Popust se odnosi na set kvačila, zamajac, kočni sistem, amortizere, aluminijumske felge, dodatnu opremu i veliki servis do 15 %, a pored toga punjenje klima uređaja za 55 KM, odnosno punjenje i dezinfekcija klima uređaja za 75 KM, ugradnju parkirnih senzora od 350 KM, ugradnja ksenon svjetala od 550 KM i još druge dodatne pogodnosti.

Vezani članci