Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
de ne s*ri....s kojih sam to foruma banovan.....na kojem god sam registrovan jos uvijek aktivno učestvujem.....stvarno mi je žao što neko ne voli zdravu konkurenciju koja svim stranama može samo koristiti..
"Mogao si se i na diskretniji nacin pohvaliti kako si ti pametan i kako imas slika BiH kartinga.... " A da upitas autora ovog texta zasto je on banovan s drugih foruma? Sta, on misli da je svu pamet pokupio i da njegov dio o automobilizmu ima najbolje slike i najbolje tekstove? Sad se vidi da to nije tako. Polozio je majstor, istice se.
Mogao si se i na diskretniji nacin pohvaliti kako si ti pameten i kako imas slika BiH kartinga....
Slusate li vi sebe sta govorite uopste?! Zamislite bolan da pise o Formuli 1 i VN San Marina a stavi slike Nurburgringa?! To bi moglo proci, jel' da. Kakve veze ima... Dok god su formule na slici, jel' da? Uh, jeste puni pameti, to je za nepovjerovati!
ti fakat nisi u redu....kakve veze ima sto ostale slike nisu sa bh sampionata? fakat ima likova svakakvih...
ma samo je trebao ispod slike napisati da je ta slika sa tog i tog sampionata. al ni to nije bitno. hehe "polozio si" :)
^ komentar iznad.. jarane ti nisi citav.. koga boli kurac jel slika go-carta odnekle drugo.. smiri dozivljaj..
E. Z. stvarno nisi pri zdravoj pameti. Pa samo ti je prva slika iz BH sampionata!!!! Stvarno si ga polozio ovim. I to momacki. Otkud ja znam? Igrom slucaja imam pri ruci arhivu fotografija snimljenih sa dosadasnjih sampionata. A i iole upucn bosanac moze da zakljuci da u BiH naprosto ne postoji staza sa ovim tornjem kao na trecoj slici. E budale covjeka... Za nepovjerovati.