Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajti znaj kad nije orginal fabricka boja sumljivo je odma mora daje udarato
nacisti su tjerali narod da daje marke za vw koji nikad nisu dobili a te pare su koristili za izgradnju ratne mašinerije
Restaurirana najstarija poznata produkcijska "Buba Corelli"
Narodno auto,bilo dostupno svima cijenom i kvalitetom.Istina je da su ih bacali u vodu jer nisu mogli rezervnog dijela prodati-jednostavno se nije kvarila.3 osiguraca,malo struje jednostavna.Grijanje kroz podni tunel,zamagljivanje stakala i potrosnja jedina mana,zanemarljiva u svoj prici.Best seller svih vremena u omjeru cijena-kvalitet.
i mercedes 123 :)
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> http://vkk.me/xdate
Folcikacvagen !!
ovdje u BiH mož' restaurirat do besvijesti stari auto, opet će ga nazvati kršem, haman da uložiš u njega milion, za sarajlice će bit' krš, oni samo vjeruju u novo, pa makar vozili i novog hjundaia......cccccc....... :(
@Hiperboreja J*bo majku, da kometa udari u Japan, vama seljoberčićima Sarajevo krivo
@frngla .....pa odakle ti to, ja Sarajevo baš mnogo volim! :(
Fin hobi, nazalost u BiH je malo ljudi koji se bave stim. Tako sa de radije odlučujemo na golfa sa vraćenom kilometržom nego ovim krševima.