Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da valjaju toliko koliko pisu ovi 'ljubitelji' u komentarima, ne bi svoje ljubimce u koje se kunu, davali nakon par godina za male pare. I ne samo kod nas, u citavoj Evropi najjeftinija polovna auta su uz talijane ovi francuzi. Nije to bezveze tako... Kod nas se zbog standarda tezi da se uzme sto mladje auto za sto manje para pa se puca prica kako se uzeo francuz jer je 'dobar'. Isto ko sto vozaci Alfi kazu da moras biti 'ljubitelj' Alfe da bi je vozio...pa normalno da ces sebe prozvati ljubiteljem necega cim ulazes konstatntno u nesto cemu vrijednost konstantno pada a ne mozes se rijesiti ni auta ni kvarova...
reno je napravljen samo Da opel ne bude najgore auto
https://www.facebook.com/U%C5%BEivo-Sa-BiH-Cesta-143594616077357/
G U Z I M O S A N E L U J E N K I N S
reno je to. opreme kao u prici
za punooo manje para dobiješ mnogo više opreme od onoga što nudi konkurencija
Jest, ali zato češće ideš na servis.
@Osvetnik iz tame NIJE tačno, provjeri gdje god hoćeš. dijelovi su dosta jeftiniji
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Daleko bolje auto od krša volkswagena. Dobiješ u osnovnom paketu, ono što dobiješ u najboljem postojećem VW .
O udobnosti da nepricamo , kao ladja novi Megan ...
Prijatelju stari ispricacu ti pricu, o nesretnom noju i tuznom mladicu. Zivotinje volim, geoparda imam, tri goluba bijela, sa njima sve stima. Sve zbog jedne zene, tudja krv se proli, zivotinje jedne koja zivot voli. REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Spanija, Spanija, paprike patlidzan i buranija... Bosnia, o Bosnia, mala bara puna krokodila... Sve mi uzelaaaaa, aaaaaa sve mi uzelaaaaa.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pa je li drugi ili treći, ako je VW prvi??
Aaaa, sorry, zavara me naslov :D