{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Renault koncesija Polysistem sada pod imenom Timko 3

17.10.2012. u 15:13
0
Renault koncesija Polysistem sada pod imenom Timko 3
0
Autokuća Polysistem, dugogodišnji prodavac i serviser Renault i Dacia vozila za područje Semberije, odnedavno posluje pod novim imenom - Timko 3, odnosno kao podružnica kompanije Timko-Brčko, specijalizirane za servisiranje putničkih i teretnih vozila i prodaju rezervnih dijelova i guma.

Nova vlasnička struktura i novo ime garantuju nastavak uspješnog poslovanja i jačanje prisustva navedenih automobilskih marki u ovom dijelu Bosne i Hercegovine.

Autokuća iz Bijeljine ostaje na postojećoj, strateški izuzetno pogodnoj lokaciji na adresi Pavlovića put bb, gdje se nalazi savremeni prodajno-servisni centar urađen po visokim evropskim standardima, a koji pored reprezentativnog izložbeno-prodajnog salona, posjeduje kvalitetan i dobro opremljen servisni centar, kao i sve ostale prateće objekte, limarsku radionicu i lakirnicu.

Vrijedi podsjetiti da prodajno servisna mreža Renaulta i Dacije u Bosni i Hercegovini uključuje 13 prodajnih i 14 servisnih objekata, strateški raspoređenih po cijeloj Bosni i Hercegovini.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Kupio/la bih električni automobil:
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: