Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HItler bi iz mezara usto da se provoza u njemu.
jel' mu hidraulični volan?
Hitler i Mercedes = Kvalitet'
kako bi ga nazif prod'o u staro zeljezo...
E jest lijep i ocuvan!
E je bi ga, 60000-70000eura (120000KM). Mogao je reci 600000000 eura. Pa ako je zlatna boja, nije od zlata.
za 10 godina imat ce i vecu cijenu tako da ti komentar nije na mjestu, to sto smo mi bijeda u Bosni je druga prica, a ti se okrenu golfu 2 i pokrij se usima mozda i on bude na cijeni za 30 godina ko i ovaj
Za 100 godina imace jos i vecu cijenu. Mozda i vrijedi u nekoj razvijenoj zemlji gdje je plata 5000 eura. Ali u ovoj vukojebini to je skupo, pa neka misli ko sta hoce.
Šminkaaa
KLASIK !
A jel' ima bluuu tuuuu
Jeli ti ovako nesto http://www.youtube.com/watch?v=O4q8pfpCYSA
U ovom autu nije ubijen Franz Ferdinand.
Jes vidio kako mu se vrata otvaraju dobar za dugove utjerivat
Cijene ovakvih auta sa orginalnim djelovima i u dobrom stanju dosezu nebesa sa cijenama. Trebao bi naci nekog tko auto moze procijeniti, a trziste za prodaju gledati u inozemstvu, ako je ikako moguce. Europski bogatasi skupljaju ovakve autice, mozes ih vidjeti nedjeljom po lijepom vremenu kako se vozikaju u njima ;)
Drug fin ti autic,nema sta,ali pametnije bi bilo da si uvez'o pedeset dvica nego ovog jednog...voli ga iz dna duse jer ga se nikad kutarisat neces!!!
daaaj krug?! svaka cast majstore, bas super izgleda
Svjetsko, a naše. ;-) Mislim Dodick-ovo.
eleganci! sta je slika ko da je na prodaju:)
Preludo izgleda. Bas vrh