Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo na klixu ovakvih diletantnih izjava. U prvom dijelu teksta kaze jednu stvar za BiH, a u drugom dijelu teksta pobija sam svoju izjavu i navodi drugaciju tvrdnju.
jebes zimu, odoh ja u neku tropsku drzavu :D
Zimi trebaju zimske, ljeti ljetne, sta tu nije jasno ? M&S nisu za cijelu godinu, to su zimske gume koje su za podrucja sa malo visim temperaturama zimi.
@delirium Ne budali. Znas li da ima i ljetnih guma sa oznakom M&S ???
Svaka čast na ovom članku. Inače sam lijen kad je pregledati zakone, ovako je fino izdvojeno.
imaš zimske gume ali ti policija traži lance bilo gdje u bih od save do mora isto tako ti obavezno traži uže mada je zabranjeno šlepanje... zašto je to tako
Ma samo Dunlop i Goodyear. Srbijanske Tigar gume i Savu ne kupujem.
@Counterforce-samo sava za nase ceste. nikad nisam morao stavljati lance, svuda su me "izvukle"