Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta je ovo ovako ruzno, bole oci koliko je gadan...
Ako je ovo izgled buducnosti onda ja zelim proslost
auto je odlican svaka pohvala.....
@060 - retard poput tebe ocito ima problema shvatiti kako kod koncepta koji je napravljen za dokazivanje minimalne potrosnje estetika ima vrlo malu ili nikakvu ulogu. Bitna je aerodinamika, tezina, a to da li je on sacici neupucenih bosanskih cobana lijep ili ruzan apsolutno je nebitno. A ovo ovdje jeste jedna vrsta foruma gdje razmjenjujemo komentare, misljenja i stavove, to sto ne zahtijeva registraciju i sto su teme postavljene clancima a ne uvodnim postovima drugi je par rukava. Nema nista bolje nego kad se retosi poput tebe sami izblamiraju svojim umotvorinama.
civare :D
na sve lici samo na auto ne
Bolje izgleda sa kamuflazom. :D Aj uporedite ovo sa bilo kojim Porsche-om iste cjenovne kategorije. Svaka cast za VW, ali ovo je katastrofa.
ne serite auto je prejako
meni je auto ekstravagantno daleko od toga da je ruzno... vas su estetski odbile ove testne uske zimske gumice.
@Jale: Majmune to ne mijenja činjenicu da je auto ružno. A, tek informativno, ovo nije forum. Forum je na drugoj adresi.
Ovo je VW koncept star 10 godina kojim je svojevremeno dokazana minimalna potrosnja od svega 1 litar na 100 km, zbog toga ovakva aerodinamika i ovakav izgled. Papci koji su se izblamirali komentarima neka se sami isprate sa foruma.
Losa kopija R8
Ja seljaka, vratite se u fiće i stojadine, za vas i nije ništa bolje...
sad ce reklama za passat :))))
Samo za novinare iz redakcije,kad vec pisete clanak napisite ga bar u potpunosti, jer sama sustina ovog koncepta nije ni izgled niti performanse u pogledu snage i brzine, ovo je automobil-koncept sa potrosnjom od samo 1 litra na 100km, za sve koje interesuju nek potraze malo detaljnije podatke
ma vidis da je auto sav naljepnjen plastikom da bi prikrili pravi izgled... cuj naslova bez kamuflaze...
fuj...