Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovakvu istu ja vozao prije 15 godina... na Gran Tourismo-u
Djeca umiru od glavi na drugoj strani ce skupiti pola miliona za neko auto. To je svijet u kojem zivimo. Tuga
Boli nas neka stvar za djecom.
@aplikator Ne lupaj gluposti i ne nabijaj nekome griznju savjesti za nesto sto nije duzan da ucini.
Sad se pitam za ove ljubitelje Renaulta i njihove dislakove nabijem u dupe. Sta je Renault ima pokazat devedesetih kakva trkacka vozila. Ma daj bjezi tamo.Citav zivot sam u Auto salonima, nemam nikakvo misljenje o Francuzima.
@Cobra69 ovdje je rijec o japanskom autu,a ne renolu,ima reno dobrih trkaca,a ti sto si papak pa volis samo gnjolfove,ne daje ti pravo da pljujes po fantasticnim autima poput reno alpine,reno 5 itd.
Ja sam cak vidio jednu na nasim tablama ali je sada u Srbiji.. 1350 konja.. strasno vozilo..
Bacanje novaca
jeri dizel rodjo
Neki dan bila na Pik-u😂
zašto?
@VOTAFAK poklopi se i idi vozaj golfa trojku
Za te pare ce vam i fabrici Toyote napraviti 10 supri
@MostarskiRambo1993 Ocito ne razumijes osnovni princip trzista: imas robu s jedne strane i potraznju s druge. Sto je roba rjedja, ako i dalje postoji potraznja za tom robom, cijena robe je veca. Da, fabrika moze ponovo pokrenuti proces proizvodnje nekon auta iz 1960te. Ali kolekcionar ne zeli ''kopiju'', on zeli original star 60 godina. Ta kopija za njega ne vrijedi nista, i nece se prodati, ili ce za sicu kao i isprintana slika bilo kog umjetnika.
** Is that a Supra!? **