E-klasa Sport Edition
0

Prodajna akcija za Mercedes-Benz E-klasu

Sarajevo-x.com
AUTOline, glavni zastupnik Daimlera AG u BiH, u saradnji s ovlaštenom prodajno-servisnom mrežom Mercedes-Benza u Bosni i Hercegovini, pripremio je atraktivnu prodajnu akciju za Mercedes-Benz E-klasu sa cjenovnom prednošću od 12.000 KM.
E-klasa Sport Edition kombinuje AVANTGARDE liniju opreme sa Sport paketom i COMAND Online multimedijalnim sistemom, a sve po cijeni vozila sa serijskom opremom. Uključena su i LED svjetla za dnevnu vožnju, LED zadnja svjetla, ambijentalno osvjetljenje unutrašnjosti i 18" točkovi u atraktivnoj verziji sa pet krakova. E 200 CDI BlueEFFICIENCY Sport Edition dostupna je za 74.492 KM do registracije.

Sa Sport paketom, E-klasa Sport Edition ima dinamičnu figuru iz svake perspektive, i to zahvaljujući detaljima kao što su završetak izduvnog sistema sa dvije pravougaone cijevi i zadnja LED svjetla. LED tehnologija korištena je i na svjetlima za dnevnu vožnju naprijed.

Kao dio Sport paketa, dolaze 18-inčni naplaci, a oni su savršeni pratilac DIRECT CONTROL sportski podešenog ovjesa.

COMAND Online multimedijalni sistem omogućava pristup internetu i prikaz ključnih informacija na kolor displeju visoke rezolucije. Zahvaljujući mobilnom pristupu internetu, vozač može koristiti Mercedesove online sisteme i aplikacije ili jednostavno surfati. Tako je moguće definirati odredišta i vozne rute na Google Maps servisu, te ih putem interneta poslati vozilu.

Ovaj multimedijalni sistem omogućava i wireless puštanje muzike putem Bluetootha. Dodatno, interna memorija od 10 GB pruža dovoljno memorije za pohranjivanje muzičkih datoteka. Displej u boji visoke rezolucije osigurava savršen pregled ključnih informacija u svako vrijeme, bez obzira da li se radi o nazivima ulica ili muzičkih albuma.

COMAND Online također sadrži Speed Limit Assist, asistenta koji pokazuje ograničenje brzine, navigacijski sitem, te LINGUATRONIC, sistem govornog upravljanja.

Za poslovne korisnike također je kreirana ponuda u vidu Business Edition paketa opreme, gdje je naglasak stavljen na još veći nivo komfora. Tako ovaj paket sadrži AVANTGARDE liniju opreme, PARKTRONIC senzore za parkiranje sa parkirnim navođenjem, rezervoar za gorivo povećane zapremine, paket ogledala i Audio 50 multimedijalni sistem (sa mogućnošću doplate za COMAND Online).