Mercedes kao anđeo ili demon?
0

Prodajna akcija za M-Klasu

Sarajevo-x.com
AUTOline, glavni zastupnik Daimlera AG u BiH, u saradnji sa ovlaštenom prodajno-servisnom mrežom Mercedes-Benza u Bosni i Hercegovini, pripremio je još jednu atraktivnu prodajnu akciju za svoje kupce. Specijalno za ljubitelje terenskih vozila kreirana je ponuda za M-klasu sa bogatim poklon paketima opreme koji ovaj model čine Anđelom, odnosno Demonom.
Jedan od najpopularnijih modela Mercedesa sada dolazi sa poklon opremom koja mu osigurava još više udobnosti, dinamičnosti i ekskluzivnosti. Kupci mogu birati između Anđela i Demona, dvije verzije raskošno opremljene M-klase. Na raspolaganju su Grand Edition i AMG paketi opreme, u vrijednosti od 14.600 KM.

Grand Edition paket namijenjen je kupcima koji od vozila zahtijevaju najviši nivo udobnosti, dok će AMG paket zadovoljiti one koji daju prednost sportskom izgledu vozila. Uz najfinije materijale i najnapredniju tehnologiju, obimna serijska oprema M-klase već ispunjava visoke standarde, a sa navedenim paketima zadovoljit će i najzahtjevnije kupce različitih interesovanja.

M-klasa sa Grand Edition paketom sadrži specijalnu metalik boju, Bi-Xenon svjetlosni sklop, sportski paket opreme eksterijera, 19" felge od lakog metala, alu krovne nosače, hromiranu optičku zaštitu od podlijetanja, PARKTRONIC senzore za parkiranje, tonirana plava stakla, bočne hromirane ukrasne lajsne, LED dnevna svjetla, zatamnjena prednja i stražnja svjetla, AMG prednju masku, AMG sportski upravljač, 3D instrument ploču, unutrašnjost i instrument ploču obloženu ARTICO eko-kožom sa kontrastnim prošivima, grijanje sjedišta, sportske pedale od nehrđajućeg čelika, ukrasne umetke od drveta, podne prostirke od velura, Ambient osvjetljenje i unutrašnje pragove sa umecima od nehrđajućeg čelika.

Namijenjen posebno ljubiteljima vozila sa sportskim karakterom, AMG paket naglašava dinamičnost M-klase AMG Stylingom sa AMG prednjom i zadnjom maskom, 21” AMG felgama, te sportskim paketom opreme eksterijera sa dvojnim četvrtastim završecima izduvnog sistema od hroma, toniranim staklima, hromiranim bočnim ukrasnim lajsnama i lajsnama na donjoj ivici prozora, zaštitom utovarnog prostora, alu krovnim nosačima i zaštitom od podlijetanja od nehrđajućeg čelika sprijeda i nazad.

Cijena M-klase kreće od 117.141,- KM do registracije za model ML 300 CDI BlueEFFICIENCY, a navedeni akcijski paketi opreme uračunati su u osnovnu cijenu vozila.