Peugeotova specijalna ponuda
0
Pristupačnije cijene za 3008
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa svako auto je lutrija,ne budalite bez potrebe prvo kada kupuješ,što manja kilometraža to bolje i dugo sve mora biti\"cakum-pakum\"ili ti u\"top stanju\" Moje iskustvo Treću godinu vozim Peugeot 307 hdi 110 KS,2002g BEZ ITI JEDNOG IOLE OZBILJNIJEG PROBLEMA SVE SUPER,auto je brz i ekonomičan Malo sam se utrkivao sa vlasnicima golfova 4 i 5,Pežo ih dere ko\' ponjave :)))) a 3008 je zanimljiv automobil,jedan neobičan dizajn i on je na listi mog sledećeg auta,malo dok im opane cijena
Komentari su totalno van pameti. Sva tri francuska proizvođača u BiH imaju dosta dobro pokrivenu servisnu mrežu, direktnu vezu sa platformom u FR i nema kvara koji se ne može srediti. E čuj kad se pokvari možeš ga baciti, pa nije neki kineski no name. Svašta!
Nije prvi put,cuo sam od jos raje,da rade samo male servise,a kad se nesto veliko pokvare,blenu ko tele u sarena vrata. U BiH se ne isplati voziti Peugeot,ja vozim Sang Yonga,ali bar kad se treba cackat oko motora,svaki Mercedesov servis moze da se koristi.
Dečko,hajde oladi!Ja prekjuče šlepao Audi A8 do potoka!
Danas na Otoci lik u Peugeotu se drzi za glavu,upalio sva 4.Kaze lik,pozvao pezo servis,ljudi dosli,ne znaju sta je autu.Rekli mu da su oni samo za sitne kvarove,izmjenu svjecica i to je to.I otisli.Lika odslepam kod Muteta na Kosevsko,koji je za Francuze prvenstveno,ali i za ostala vozila,lik jedva na jedvite jade skonto sta mu je.Kaze, peugeot kad se pokvari,mozes ga baciti,nikakvu mrezu distributivnu,niti podrsku nemaju u BiH.