Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imam yarisku 2009 znaci strasno kako su ljudi dobro osmisli zadnja sjedista koja se mogu pomjerati naprijed nazad i kojima se naslonjacima isto moze stimati nagib tako da u jednom putnici nazad mogu imati i previse prostora a po potrebi mozes prosiriti gepek u koji stane boga oca stvari za ne povjerovati a pri tom da putnici nazad isto mogu sjesti
Pored dva nova auta do prije koji mjesec sam imao i ovog Yarisa 1.0VVT-i 4 cilindra, model sa 4 vrata. Zanimljivo da je u tako maloj klasi 2001. godine Toyota ubacila klimu, električne podizače, digitalnu kontrolnu tablu itd. 20 godina star Yaris je bolji i pouzdaniji od novog Fiata, Dacie, Opela itd. u istoj klasi.
Ovaj prdavac je precjenjeno auto, da ne pricamo o cijeni zamjenskih dijelova. Ok autic ali precjenjen
Ne sjećam se koja je generacija u pitanju, nekad davno je bila generacija Toyota Yaris i Daihatsu Charade - identičan model, razlikovala se značka. Toyota je top auto, ali mi je Daihstsu ostao na srcu.
Nema vozila do toyote definitivno
Najbolje auto u klasi svih vremena.
Jadna mu majka ko mora pozada sjesti.
Minuse daju valjda ovi malehni.🤣