Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najjači su mi ovi koji kritikuju nova auta, a voze vozilo staro 10-15 godina
JABOLAN JARANE ......VOZA GOLFA 1984 GODIŠTE I KAŽE MOJOJ JARANICI NEVALJA TI OPEL CORSA?? OPEL CORSA 2012 GODIŠTE DIZEL???
Bitno je da se priča živi se prošlost. Al da ovi proizvođači auta slušaju šta drugi pričaju nit bi oni kad napravili auto a nit bi se ovi što pričaju povozali ;-)
Ovdje uglavnom seru oni koji nisu nikada vozili Opel. Glavni argument je što su čuli od "jarana u prijatelja mu se kvari stalno astra", koji debilizam
Ma ima i dobrih i losih strana ko i svako danasnje auto. Danas je sve to isto od marke do marke,malo se BMW,Mercedes i Audi izdvajaju al sve je to tu.
više su i BMW i Mercedes i Audi u servisu od Opela, ali našem narodu je još u glavi kadet koji je imao užas limariju i kad mi za Insigniu kaže ne valja Opel truhne ja bih ga zgazio
lijepe ova lijeva,ima li tko njezin broj ? btw auto je fenomenalan,ali,za prezentaciju je bilo bolje da je otkriven žuti ili plavi model
CDTI je ljubav, sve drugo su samo pogonski agregati :)
unutrasnjost je sminka :D
Vozilo za Njemacku bjedu. Zna se da je Opel uvijek pravljen za one koji nemaju para da kupe WV kao neku pristojnu Njemacku klasu. Zna se da je kvalitet k'cev al j'ga, posluzi kad nemas para za bolje.
Pa jaro moj, znas li ti da je VW u Njemackoj skoro pa isto kao i Opel. Oni vozaju Merc, BMW i Audi!
Slazem se da je VW sad skoro kao i Opel jer nisu napravili auto da valja od golfa 2. Sve poslije toga je skart kojem na 100 000 moras uzeti pretplatu na servisu da ga vozis svaka 2 mjeseca.
Nedime, sto nam ne zumira ove dvije astrice pored... :)
bio bi to okrsaj sa ove dvije dame:)jebo Opela..
sta ovo Opel fanovi:)hahah..
Kakvo je stanje oko keiminala cudno nije ispot plahte bio golf 2. (neko zamjenio stari za novi) ;)
Švabe se recikliraju...
opel je postao prikriveni daewoo. proizvodi se u južnoj koreji, a gm je zatvorio proizvodnju u bochum u pa se karl i mokka prave tamo. za ovog nisam siguran, al i ovo nema više veze s njemačkim autom.