Privlači poglede
8

Prestižni Mercedes-Benz GT-S izložen na sajmu u Splitu

Sponzorirani članak
Auto salon Kramar dobro je poznato ime u Bosni i Hercegovini, a pored naše zemlje uspješno posluju i u susjednoj Hrvatskoj. Tako je na ovogodišnjem sajmu automobila u Splitu koji se održava u zanimljivom ambijentu trgovačkog centra AS Kramar predstavio zaista poseban auto.

Zvijezda sajma u Splitu tako je stigla u organizaciji AS Kramar, a riječ je o Mercedes-Benzu GT-S sa čak 522 konjskih snaga, a koji već na prvi pogled nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Auto salon Kramar je lider u regiji koji se već 15 godina bavi uvozom i prodajom rabljenih vozila s garancijom, posluje u četiri države i godišnje proda nekoliko hiljada automobila, od malih gradskih automobila do ekskluzivnih kao što je ovaj Mercedes-Benz GT-S koji izložen u City Centru u Splitu do 25. marta.

Uz predstavljanje ovog supersportskog automobila iz Njemačke sa moćnim V8 motorom koji do 100 km/h sprinta za samo 3,8 sekundi i može dosegnuti čak 310 km/h, AS Kramar ovom prilikom posjetiocima sajma omogućava da dovezu svoj rabljeni automobil na procjenu, a nakon toga osoblje AS Kramar će im pomoći da podmlade svoj vozni park.

U Bosni i Hercegovini AS Kramar prisutan je na tri lokacije i to u Ljubuškom na adresi Mostarska vrata bb, u Sarajevu na adresi Osik bb, Ilidža i u Banjoj Luci na adresi Marka Lipovca bb na tranzitnom putu Banja Luka - Gradiška.