auto
0

Predstavljena dva nova Hyundai modela na bh. tržištu

Sarajevo-x.com
U organizaciji Hyundai Auto BH, u prodajnom salonu u Sarajevu novinarima su predstavljeni noviteti Hyundai game na BH tržištu. Riječ je o modelima Hyundai i10 i novoj generaciji modela H-1.

Ispunjen novim Hyundai duhom koji je odgovoran za revolucionarni model i30, novi i10 donosi novu inspiraciju na gradske ulice. Novi Hyundai i10 predstavnik je Hyundaija u evropskom A segmentu, a karakterišu ga moderan dizajn, prostrana kabina i visok nivo komfora, bezbjednosti i kvaliteta. Elegantna spoljašnjost i raznovrsna unutrašnjost modela i10 podižu udobnost i zadovoljstvo u vožnji na jedan potpuno novi nivo. Mnoštvo tehnoloških inovacija na polju aktivne i pasivne sigurnosti te kompaktan vanjski izgled uklapaju se u sliku savršenog urbanog automobila. Bogati paketi opreme uz atraktivnu cijenu ovaj automobil jednostavno čine neodoljivim.

Potpuno suprotno gradskom mališanu, predstavljen je i nasljednik popularnog “kombija” H-1. Riječ je o modelu dostupnom u luksuznom putničkom izdanju sa osam sjedišta, te u radnoj verziji kao furgon sa tri sjedišta. Novi svestrani H-1 karakteriše prostrani enterijer i snažan motor, a sve to upakirano u moderan i atraktivan dizajn.

Novi model posjeduje znatno veće dimenzije i međuosovinski razmak tako da podjednako pruža više prostora kako za prevoz robe tako i za prevoz putnika.

U svakom slučaju zagarantiran je put sa stilom, u okruženju koje se svojom kvalitetom i opremljenošću može usporediti s osobnim automobilom visoke klase.