Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
J.B.T. Čak ni taj ne bih mogao kupiti. Radim za 450km mjesečno, pa hajd\' uštedi 4000 km za auto. \'bem te živote gdje živim!!!!!
Mozda je mislio 20KS.. Heh, cuj 220KS i 70kmh.. Pa nije kamion.. Mora da ima ogroman obrtni moment i nekoliko hiljada Nm.. :-)
ovo samo najveci bogatasi mogu priustiti za jednokratnu upotrebu
Ubacit ce nase Sarajevske budale TDIa u njega i zaginut ce
Preventivno zabraniti uvoz ovog gurbetskog smeca, da ne bi nekoj budali palo na pamet da postane \"ekskluzivni zastupnik\"
ma dzaba kad neam keša ni za Yuga..
KUPUJEM GA CIMPARE SKUPIM DA SE KURCIM
Model ima snagu od od 20 konjskih snaga, a težak je svega 400 kilograma. Automobil dostiže maksimalnu brzinu od 70 kilometara na čas i može da pređe 35 kilometra sa litrom goriva. gdje si ti vio da ima 220 hp ???
Heh, autor zamijenio 200cc s PS.. :-)
svejedno kolko je nemam ja para :(
\"powered by a 200 cc rear mounted petrol engine\"
P.o.s.e.r.e.m se u ovo auto kad se ne bi mogo s njim mogo popet na vratnik
ma nema ovo auto vise od 22 KS...neko se izgleda ovdje malo zabrojao :)
Sumnjam da ima 220 KS. Pa Golf MK5 ima 200 KS. haha
Eto nek\' ti znas...poletio bi...a mjenjac hajvanu...ne mora snaga ici na postizanje brzine, ima nesto sto se zove obrtni moment.
Model ima snagu od od 220 konjskih snaga Da nema koja nula vise!