Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MarkoMG Marko ocigledno nisi vozio novije auto..
RLyonR O cemu pricas?Kakva baterija? Znas li sta je hibrid,znas li koja je uloga elektromotora(u ovom slucaju dva)?
Evo, ja cu reci da nema nista bez Svabe.. Vozim Peugeot 307 2008. godiste... Sve je to nekako usminkano, dosta opreme, ekonomija, ovo, ono.. Ali prvu razliku sa Svabom osjetis onog momenta kada zatvoris vrata pa ti sve zvoni u autu bez obzira da li lagano zatvorio ili zalupio, kada naidjes na rupu pa plastike skripe.. Razlika je u kvalitetu izrade.. Mozete pricati sta hocete, ali Francuzi jos trebaju da rade da bi stigli Svabe.
nije tačno, ja imam 308-ću. 90% ljudi koji zatvaraju vrata kada ulaze u auto, tako lupe s njima kao da su se vozili u Ladama, svi od reda. A vrate se zatvaraju kao na sefu, e sada ne znam koliko je star tvoj auto ali ako je 307,onda je poprilicno
@RS=genocid imas 308, sto znaci da je direktan naslednik 307.. Moj je 2008 godiste i spada u poslednjih 1000 koji su izasli sa trake, znaci nije tvoj nista noviji od mog ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
dobar brate za kurcenja po gradu
500 hp 20-30 min pa cekaj da se baterija napuni...
Nisam ljubitelj Francuza, ali moramo priznati mi koji volimo Švabe... da ovaj R izgleda...strava!!!!!
Cuj pezo da konkurise Fordu.
Gdje je komentar da nema ništa bez švabe.
Takvi komentatori na aparatima i ja medju njima, prejako ovo!
nema nista bez talijana
Ovo moraju napraviti, makar propali... 500ks 729Nm...stroj za narodne mase :)