Nova ponuda ASA grupacije
0

Pouzdan, kvalitetan i povoljan Gradski servis

Klix.ba
ASA grupacija kao lider na bh. tržištu sa preko 40% učešća u prodaji novih vozila nudi proizvode najviše kvalitete za koje kupci mogu biti sigurni da predstavljaju najbolji omjer uloženog i dobijenog.
Najbolja potvrda za to je dugotrajna vrijednost proizvoda Volkswagen koncerna koje nudi ASA grupacija. Voženi u skladu sa preporukama proizvođača i redovno servisirani automobili su najtraženiji među kupcima rabljenih vozila.

Tokom 17 godina postojanja ASA grupacija je dokazala stručnost u prodaji, ali i popravljanju i održavanju vozila. Kako bi svojim dugogodišnjim kupcima osigurala kontinuitet usluga, ASA je pokrenula novu uslugu servisiranja vozila nakon isteka garantnog roka.

Sa radionicama u sarajevskom naselju Rajlovac, GRADSKI SERVIS se razlikuje od ostalih servisa. „Razlika je u tome što ćemo biti pouzdana, kvalitetna i cjenovno povoljna servisna radionica koja može dnevno opslužiti veći broj vozila svih proizvođača“, kaže Omer Kozadra, direktor ASA PSC, članice ASA grupacije u okviru koje posluje GRADSKI SERVIS. ASA je svjesna da postoje dobri i kvalitetni servisi, ali su to radionice malih kapaciteta, usko specijaliziranih za pojedine brendove. „Ono što čini nas drugačijima je i to što dajemo dvije godine garancije na ugrađene dijelove i usluge u pravom smislu riječi“, naglašava Kozadra.

Zaposlnici u GRADSKOM SERVISU su se stručno usavršavali na seminarima koje su vodili ovlašteni treneri Volkswagen koncerna.

„Unutar našeg kompleksa postavljena je najmodernija dijagnostička oprema, imamo stanicu za tehnički pregled, autopraonicu, prodavnicu rezervnih dijelova, a nudimo i usluge šlep službe, a sve kako bi kupcima ponudili najbolje uslove“, ističe Kozadra.

Kupac je u središtu interesovanja ASA grupacije koja kontinuirano radi na inovativnosti i kvaliteti proizvoda i usluga. Svoje poslovanje započela je sa četiri uposlenika koja su bila angažirana u oblasti prodaje automobila, autodijelova i iznajmljivanju vozila. Godinama se razvijala i postala je grupacija koja je izgradila strateško partnerstvo sa jednim od najprestižnijih autobrendova Volkswagenom, ali i jedan od najznačajnijih privatnih poslodavaca u Bosni i Hercegovini. Danas Grupacija ima 20 firmi članica i predstavlja jedan od stubova razvoja bh. ekonomije i društva.