Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi sto se prepiru oko "plastike", naspi satarasa u dvicu i zahavrljaj ga niz Semizovac
Hahahahahajjahahahahajah oplakah, svaka cast. Svaka ti je na mjestu hahahahah
Peugeot od plastike ima samo blatobrane (prednje i zadnje) a sve ostalo od vanjštine nije plastika (Kao i recimo Passat). Pogledajte cijene ove 508 i ne moze plastika toliko koštati
Komsija kupio golfa prije dvije godine platio 30.000 kaze uvjek moze 33.000 uzeti :))))) inace sad se ti krecu 22-24000
Pezo na mom lezo :P
Godinu dana nakon kupovine Opela vec kopiraju Insigniju.
U cemu je fazon pa u BiH toliko su ljudi opsjednuti plastikom? Zasto smeta plastika, ne hrdja, ogrebotine se ne vide, ne lomi se kao lim pri malim udarcima, lako za popraviti. A ako mi neko kaze zbog sigurnosti, e onda taj veze nema sa autima i fizikom.
i auto manje trosi jer je lakse..
Izuzetno lijep automobil. Nisu ovo vise 90-te kada je Golf II bio olicenje kvaliteta a Francuzi nudili kvarljive modele. Drugq su vremena sada. Duži niz godina vozim Peugeot i ama bas nikakvih problema nemam. Redovno servisiranje (veliki i mali servis) koje je usput i jeftinije nego kod njemackih vozila i nemas brige. Prijatelji koji imaju Golfove V ili ne daj Boze BMW, cesce su kod majstora od mene barem duplo :)
Znaci vozas auto od 15 godina i pricas o servisu jos kad se doda kilometraza od 300 hiljada pa gore dobro ikako izlazis iz servisa!!
@mozebitbude , nisam rekao da vozam jedno te isto auto duzi niz godina, vec od jednog proizvodjaca ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hocel i ovaj imati kljove!!
Malo kopiraju Renault s ovim farovima
ovo kao da je seat dizajnirao za pezo
Solidno auto
Niko se ovog plastikanera nece navozati. Nema bez svabe nista.
Golf je džibersko auto
Nema limuzine bez Passata. Po meni je Passat bolji čak i od Mercedesa E-klase i od BMW-a 5-ice. Jedino eto za nijansu možda da je bolji od Passata onaj Audi A6. Ali samo VOLKSWAGEN!
pasat bolji i od panamere :D :D :D
classic bosnian
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Mazda 6 ali plastika 70%
Ma samo golf 2. Ostalo me ne zanima.